FAQ’s

Bestellingen

De levertijd van onze zijden boeketten en vazen zijn tussen de 3 en 5 werkdagen. De levertijd van onze bomen en planten wordt in overleg ingepland.

Indien je niet tevreden bent over een artikel die je besteld hebt via onze webshop is het mogelijk om het artikel te retourneren binnen 14 dagen. Hiervoor dien je eerst een e-mail te sturen naar info@bloomboutique.nl. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 

Indien je hebt gekozen voor een “custom-made’’ boeket is retourneren helaas niet mogelijk. Wij zullen voor verzending (en aldus voor totstandkoming koop op afstand/overeenkomst) altijd akkoord vragen d.m.v. foto’s en video’s van het custom-made boeket.

Zodra je kiest voor een bestaand boeket waarbij de lengte moet worden aangepast naar jouw wens, dan wel als jij vraagt om een andere wijziging in het bestaande boeket dan is retournering niet mogelijk.

Bovenstaande situaties zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Boeketten

  1. Duurzaamheid: Zijden bloemen zijn duurzaam en gaan langer mee dan verse bloemen. Ze verwelken niet en hoeven niet vervangen te worden, waardoor ze kostenbesparend zijn op de lange termijn.
  2. Onderhoudsvriendelijk: Zijden bloemen hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Er is geen water of voeding nodig en ze hoeven niet te worden bijgesneden of ontdaan van verwelkte bladeren. Ze kunnen eenvoudig worden afgeveegd met een zachte doek om stof te verwijderen.
  3. Veelzijdigheid: Zijden bloemen zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor elke decoratiestijl. Ze kunnen worden gebruikt in boeketten, arrangementen, kransen, guirlandes en zelfs als enkelvoudige bloemen.
  4. Allergievrij: Zijden bloemen veroorzaken geen allergische reacties, waardoor ze een goede keuze zijn voor mensen met allergieën. Dit geldt vooral voor mensen die allergisch zijn voor pollen en andere bloem-gerelateerde allergenen.
  5. Milieuvriendelijk: Het gebruik van zijden bloemen vermindert de impact op het milieu, omdat er geen sprake is van de uitstoot van vervuilende stoffen door het transport en het gebruik van water en meststoffen.

Alle prijzen die vermeld staan bij de boeketten zijn exclusief vaas. Tenzij wij dit nadrukkelijk anders vermelden.

Ja, wij verkopen ook losse boeketten. Bij elk boeket kun je aangeven of je graag alleen het boeket wilt bestellen of gecombineerd met een vaas. Kijk hiervoor in de webshop onder de categorie boeketten. 

Mocht je iets anders willen dan onze boeketten in de webshop, bekijk dan de categorie “Make your own eyecatcher”. Dan gaan wij ervoor zorgen dat jouw eyecathcer gemaakt wordt.

Elk zijden boeket wordt met de hand samengesteld, verbonden en al op maat gemaakt. Bij het ontvangen van jouw boeket hoef je alleen nog maar het touwtje door te knippen en het boeket in de vaas te plaatsen. Graag verwijs ik naar de categorie “Hoe werkt het” waar staat beschreven hoe het online bestellen van een boeket werkt.

Het boeket kun je het beste afstoffen met een plumeau. 

Contact

Heb je nog vragen?