FAQ’s

Bestellingen

De levertijd voor een boeket dat al op de website staat is 2 en 5 werkdagen. Voor een Custom-made boeket is de levertijd tussen de 2 en 7 werkdagen.

Indien je niet tevreden bent over een artikel die je besteld hebt via onze webshop is het mogelijk om het artikel te retourneren binnen 14 dagen. Hiervoor dien je eerst een e-mail te sturen naar info@bloomboutique.nl. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 

Bij een ‘Make your own eyecatcher’ is het helaas niet mogelijk om het boeket te retourneren omdat deze speciaal op maat gemaakt zijn. Wij zullen voor verzending altijd een foto sturen en wanneer je hiermee akkoord gaat wordt het boeket pas verzonden. Bij artikelen uit de ‘sale’ is retourneren helaas niet mogelijk.

Boeketten

Alle prijzen die vermeld staan bij de boeketten zijn exclusief vaas. Tenzij wij dit nadrukkelijk anders vermelden.

Ja, wij verkopen ook losse boeketten. Bij elk boeket kun je aangeven of je graag alleen het boeket wilt bestellen of gecombineerd met een vaas. Kijk hiervoor in de webshop onder de categorie boeketten. 

Mocht je iets anders willen dan onze boeketten in de webshop, bekijk dan de categorie “Make your own eyecatcher”. Dan gaan wij ervoor zorgen dat jouw eyecathcer gemaakt wordt.

Elk zijden boeket wordt met de hand samengesteld, verbonden en al op maat gemaakt. Bij het ontvangen van jouw boeket hoef je alleen nog maar het touwtje door te knippen en het boeket in de vaas te plaatsen. Graag verwijs ik naar de categorie “Hoe werkt het” waar staat beschreven hoe het online bestellen van een boeket werkt.

Het boeket kun je het beste afstoffen met een plumeau. 

Contact

Heb je nog vragen?