Boeketten

 •  120,00

  Het Flower Explosion boeket XS is gevuld met prachtige gekleurde zijden bloemen. Dit boeket heeft het perfecte formaat voor bijvoorbeeld op een salontafel, eettafel of een dressoir. Op de foto’s is het boeket gecombineerd met een mat zwarte vaas maat S en de tijgervaas maat S.

 •  150,00

  Het Flower Explosion boeket S is gevuld met prachtige gekleurde zijden bloemen. Dit boeket heeft het perfecte formaat voor bijvoorbeeld op een salontafel, eettafel of een dressoir. Op de foto’s is het boeket gecombineerd met een mat zwarte vaas maat S en de tijgervaas maat S.

 •  180,00

  Het Flower Explosion boeket M is gevuld met prachtige gekleurde zijden bloemen. Dit boeket heeft het perfecte formaat voor bijvoorbeeld op eettafel, dressoir of op een mooie zuil. Op de foto’s is het boeket gecombineerd met een mat zwarte vaas maat M en de tijgervaas maat M.

 •  225,00

  Het Flower Explosion boeket L is gevuld met prachtige gekleurde zijden bloemen. Dit boeket heeft het perfecte formaat voor bijvoorbeeld op eettafel, dressoir of op een mooie zuil. Op de foto’s is het boeket gecombineerd met een mat zwarte vaas maat M en de tijgervaas maat M.

 •  260,00

  Het Flower Explosion boeket XL is gevuld met prachtige gekleurde zijden bloemen. Dit boeket heeft het perfecte formaat voor bijvoorbeeld op eettafel, dressoir of op een mooie zuil. Op de foto’s is het boeket gecombineerd met een mat zwarte vaas maat M en de tijgervaas maat M.

 •  120,00

  Het Bloom XS boeket is gevuld met mooie gekleurde zijden bloemen. Dit boeket heeft het perfecte formaat voor bijvoorbeeld op een salontafel, eettafel of een dressoir. Op de foto’s is het boeket gecombineerd met een tijgervaas maat S en de mat zwarte vaas maat S.

 •  150,00

  Het Bloom S boeket is gevuld met mooie gekleurde zijden bloemen. Dit boeket heeft het perfecte formaat voor bijvoorbeeld op een salontafel, eettafel of een dressoir. Op de foto’s is het boeket gecombineerd met een tijgervaas maat S en de mat zwarte vaas maat S.

 •  180,00

  Het Bloom M boeket is gevuld met mooie gekleurde zijden bloemen. Dit boeket heeft het perfecte formaat voor bijvoorbeeld op een salontafel, eettafel of een dressoir. Op de foto’s is het boeket gecombineerd met een tijgervaas maat S en de mat zwarte vaas maat S.

 •  225,00

  Het Bloom L boeket is gevuld met mooie gekleurde zijden bloemen. Dit boeket heeft het perfecte formaat voor bijvoorbeeld op een eettafel, dressoir of op een mooie zuil. Op de foto’s is het boeket gecombineerd met een tijgervaas maat M en de mat zwarte vaas maat M.

 •  275,00

  Het Bloom XL boeket is gevuld met mooie gekleurde zijden bloemen. Dit boeket heeft het perfecte formaat voor bijvoorbeeld op een eettafel, dressoir of op een mooie zuil. Op de foto’s is het boeket gecombineerd met een tijgervaas maat M en de mat zwarte vaas maat M.

 •  310,00

  Het Bloom XXL boeket is gevuld met mooie gekleurde zijden bloemen. Dit boeket heeft het perfecte formaat voor bijvoorbeeld op een eettafel, dressoir of op een mooie zuil. Op de foto’s is het boeket gecombineerd met een tijgervaas maat M en de mat zwarte vaas maat M.

 •  275,00

  Een echte FLOWERBOMB! Het flowerbomb boeket bestaat uit heel veel verschillende soorten bloemen en kleuren. Op de foto is het boeket gecombineerd met de kleine toetervaas in het goud.

 •  475,00

  Een echte FLOWERBOMB! Het flowerbomb boeket bestaat uit heel veel verschillende soorten bloemen en kleuren. Op de foto is het boeket gecombineerd met de grote toetervaas in het goud.

 •  329,95

  Het Happy Flowers boeket bestaat uit verschillende zomerse kleuren. Door de verschillende gekleurde bloemen geeft dit boeket een happy feeling in jouw interieur! Op de foto is het boeket gecombineerd met de grote toetervaas in het goud.

 •  325,00

  Het Royal Flowers boeket bestaat uit prachtige zijden bloemen met verschillende zomerse kleuren. Het boeket is rijkelijk gevuld en hierdoor een ware eyecatcher voor jouw interieur! Op de foto is het boeket gecombineerd met de grote toetervaas in het zwart.

 •  139,95

  Het Natural Gold boeket bestaat uit bruine zijden pampas pluimen en gouden bladeren. Dit boeket heeft een luxe en een tijdloze uitstraling. Op de foto is het boeket gecombineerd met de gouden bolvaas maat L.